(050) 87 954 03 info@problicity.nl

Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ruime ervaring opgedaan in alle verschillende aspecten van marketing, voor ondernemers zoals u. Van de traditionele marketingkanalen zoals huis-aan-huis folders en ander drukwerk tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, wij verzorgen het graag voor u.

Problicity bestaat uit een ervaren team van specialisten. We hebben veel kennis in huis, maar door de jaren hebben we tevens een breed netwerk aan partners opgebouwd, waardoor we vrijwel altijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen.

Betrokken

Aan de basis van onze manier van werken staat betrokkenheid: betrokkenheid bij onze klanten, bij ons vakgebied en binnen ons team. De beste manier om uw wensen te vertalen in marketinguitingen is door nauw betrokken te zijn bij uw bedrijfsprocessen, werknemers en toekomststrategie.

Strategisch

We zijn strategisch ingesteld en ervan overtuigd dat marketingmiddelen elkaar versterken. Geen losse, geïsoleerde marketinginstrumenten, maar een brede, campagnematige inzet; op die manier komt elk instrument tot zijn recht en kunnen ze elkaar versterken en ondersteunen.

Full-service

We zien onszelf als een full-service marketingbureau. We voelen ons het best als we onze klanten zo veel mogelijk kunnen ontzorgen en hen tijdens het gehele proces van concept tot uitvoering kunnen bedienen/begeleiden.

De werkwijze van Problicity

De basis van onze manier van werken is betrokkenheid en verbinding. Met onze klanten, ons vakgebied en de leden van ons team die zich enthousiast voor u inzetten.

Maak een afspraak

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

TEAM PROBLICITY

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren ‘vak-idioten’ die elk hun expertise en kennis voor u inzetten.

CONTACTGEGEVENS

Turftorenstraat 22
9712 BR  GRONINGEN

(050) 87 954 03

info@problicity.nl

Problicity

Turftorenstraat 22
9712 BR  GRONINGEN
050 – 8795403