(050) 87 954 03 info@problicity.nl

Sinds onze oprichting in 1999 hebben we ruime ervaring opgedaan in alle verschillende aspecten van marketing, voor ondernemers zoals jij. Van de traditionele marketingkanalen zoals huis-aan-huis folders en ander drukwerk tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, wij verzorgen het graag voor je.

Problicity bestaat uit een ervaren team van specialisten. We hebben veel kennis in huis, maar door de jaren heen hebben we ook een breed netwerk aan partners opgebouwd, waardoor we vrijwel altijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen.

Betrokken

Aan de basis van onze manier van werken staat betrokkenheid: betrokkenheid bij onze klanten, bij ons vakgebied en binnen ons team. De beste manier om jouw wensen te vertalen in marketinguitingen is door nauw betrokken te zijn bij je bedrijfsprocessen, werknemers en toekomststrategie.

Strategisch

We zijn strategisch ingesteld en ervan overtuigd dat marketingmiddelen elkaar versterken. Geen losse, geïsoleerde marketinginstrumenten, maar een brede, campagnematige inzet. Op die manier komt elk instrument tot zijn recht en kunnen ze elkaar versterken en ondersteunen.

Full-service

We zien onszelf als een full-service marketingbureau. We voelen ons het best als we onze klanten zo veel mogelijk kunnen ontzorgen en hen tijdens het gehele proces van concept tot uitvoering kunnen bedienen/begeleiden.

Hoe Problicity werkt

De P in onze naam staat voor meer dan alleen Problicity. Hij staat ook voor plezier, passie en prestatie. Waarbij plezier met een reden vooropstaat.

Wij zijn ervan overtuigd dat als we samen plezier maken en onze passie delen, als collega’s onderling of met jou als klant, dat de perfecte strategie daar uit voort zal vloeien.

Wil jij jouw bedrijf of organisatie meer op de kaart zetten? Ben je toe aan een nieuwe stap? Of wil je gewoon een keertje sparren over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op! Dan drinken we samen een kop koffie en kijken we hoe we jouw passie en ideeën kunnen bundelen met die van ons, om zo tot een mooie samenwerking te komen.

Maak een afspraak

TEAM PROBLICITY

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste en ervaren ‘vak-idioten’ die elk hun expertise en kennis voor u inzetten.

CONTACTGEGEVENS

Helperpark 312
9723 ZX Groningen

(050) 87 954 03

info@problicity.nl