Skip to main content

Offline Marketing

Drukwerk geregeld tot op de deurmat.

Offline Marketing

Een tastbare connectie in een digitale wereld ✍️

In het digitale tijdperk blijft offline marketing een krachtige manier om echt contact te maken met je doelgroep. Van effectief drukwerk tot pakkende buitenreclame en gepersonaliseerde direct mail; ons team van experts zorgt ervoor dat je merk de aandacht krijg die het verdient, waar je doelgroep zich ook bevindt. Duik in de tastbare wereld van marketing met Problicity en laat jouw merkverhaal resoneren in elk hoekje van de offline-wereld.

Direct mail

Breng je boodschap persoonlijk en doelgericht over. Met Direct Mail combineren we creatief design en strategische targeting om jouw (potentiële) klanten direct te bereiken, tot op de deurmat.

Huisstijl ontwikkeling

Laat jouw unieke merk stralen met een op maat gemaakte visuele identiteit. Wij zorgen voor een herkenbare en onderscheidende stijl die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsmissie en visie.

Huis-aan-huisfolders

Jouw merk in elke brievenbus. Met onze op maat gemaakte huis-aan-huisfolders zorgen we voor lokale zichtbaarheid en directe impact. Zo bereik je je doelgroep effectief, rechtstreeks in hun eigen huis.

Drukwerk

Waar digitaal en tastbaar samenkomen. Van visitekaartjes tot banners: wij zorgen voor hoogwaardig drukwerk dat jouw merkidentiteit versterkt en een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep. Elk detail telt.

Tekstschrijven

Woorden die raken en overtuigen. Ons team van ervaren schrijvers creëert content die jouw boodschap helder overbrengt, aansluit bij je merkidentiteit en je doelgroep aanspreekt. Elk woord telt.

Content Creatie

Breng je verhaal tot leven! Ons creatieve team produceert meeslepende video’s en animaties die je boodschap visueel vertalen, de aandacht grijpen en een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep. Laat beelden spreken!

onweerstaanbare marketing 

onweerstaanbare marketing 

onweerstaanbare marketing 

onweerstaanbare marketing 

onweerstaanbare marketing 

We make a great pair 👋

Wil jij een tastbare connectie? Bel ons dan! Of een kaartje sturen mag ook natuurlijk 😉

bliksem-erik
bliksem-problicity
bliksem-problicity