De creatie van mascotte ‘Turbo’ voor Vakgarage.

Van schets tot levensechte mascotte.

Van brainstorm tot ontwerp.

In een wereld waar marketing en creativiteit elkaar kruisen, onderscheidt Problicity zich door niet alleen te reageren op klantverzoeken, maar ook proactief unieke ideeën voor te stellen. Een mooi voorbeeld van deze creatieve aanpak is de ontwikkeling van ‘Turbo’, de mascotte van Vakgarage.

Het begon allemaal met een brainstormsessie binnen ons team. We wilden een innovatieve manier vinden om de merkpersoonlijkheid van Vakgarage te versterken. Het idee van een mascotte, die de waarden van snelheid, kracht en betrouwbaarheid belichaamt, was het resultaat van deze sessie.

We begonnen met het uitwerken van onze ideeën in schetsen, waarmee we de fysieke kenmerken en de persona van Turbo konden bepalen. Het was een iteratief proces, waarbij we constant verfijningen aanbrachten om ervoor te zorgen dat Turbo echt het DNA van Vakgarage vertegenwoordigde.

Trots op ons werk.

De realisatie en het effect 💪

Met het definitieve ontwerp in handen, brachten we Turbo tot leven. Het resultaat was een levendige en aantrekkelijke mascotte, die de essentie van Vakgarage belichaamt: betrouwbaar, sterk en snel.

Het effect van Turbo op het merk Vakgarage was positief en impactvol. Turbo is nu een integraal onderdeel van het merk, het dient als een visueel ankerpunt dat klanten met Vakgarage verbindt.

Bij Problicity zijn we trots dat we de kans hebben gehad om vanaf het begin af aan betrokken te zijn bij de creatie van Turbo. Het toont onze toewijding aan om buiten de gebaande paden te denken en onze klanten innovatieve en effectieve oplossingen te bieden.

Creatie Turbo