(050) 87 954 03 info@problicity.nl

Websites

Een website is tegenwoordig eigenlijk onmisbaar. Het is de plaats waar klanten jouw bedrijf met gemak kunnen vinden vanuit hun luie stoel. Een plek waar je bedrijf online tot leven komt en waar je belangrijke informatie met je klanten kan delen.

Wat heb je nodig voor de perfecte website? Een goede basis! Een website moet zowel op een desktop als op een mobiele telefoon goed kunnen draaien. Vanuit die basis bouw je verder met (SEO-)teksten, afbeeldingen, video’s, een contactformulier en wellicht zelfs een webshop. Alles natuurlijk in een herkenbare huisstijl.

Natuurlijk kan het zijn dat je al een website hebt. Maar misschien ben je niet helemaal tevreden, wil je dat hij beter gevonden wordt, of wil je je verkopen een boost geven. Daar kunnen we je uiteraard ook bij helpen! Zo kunnen we je vindbaarheid bevorderen met een nieuwe landingspagina en kunnen we producten, diensten en speciale acties promoten met een advertentie- of e-mailcampagne. Ook kunnen we de lay-out van je website een upgrade geven of een huisstijl ontwikkelen en doorvoeren. We kunnen zelfs een complete webshop voor je opzetten!

Tijd voor een (nieuwe) website?

We praten graag samen met jou over een creatieve invulling voor een website die werkt. Kom langs, dan drinken we samen een kop koffie en zorgen ervoor dat je vol inspiratie de deur uitgaat.