(050) 87 954 03 info@problicity.nl

Video en animatie

 

Zoals het gezegde gaat: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het mag duidelijk zijn dat je met bewegende beelden dus enorm veel kunt vertellen. Een korte animatie op social media springt meer in het oog dan een afbeelding. En een bedrijfsvideo geeft potentiële klanten of medewerkers een heel goed beeld van de sfeer en werkwijze in een bedrijf of organisatie.

 

Bedrijfsvideo en -animaties

Wil jij de buitenwereld met een leuke video laten zien hoe tof jouw bedrijf is? Zou je graag meer leven in je social media willen met behulp van video of animatie? Of lijkt het je leuk om een set bedrijfsgifjes te maken met bijvoorbeeld jouw eigen medewerkers of product in de hoofdrol? Onze videograaf en vormgevers staan voor je klaar en vertalen graag jouw boodschap in bewegend beeld.

Benieuwd wat we kunnen?

Reclamevideo Vakgarage Nederland

Voor onze klant Vakgarage Nederland maakten we een aantal reclamevideo’s, waaronder deze video ter ondersteuning van hun Pechhulp-campagne. Van script tot eindproduct en alles in de huisstijl van Vakgarage.

Video website Mark Veldmate Padel & Tennis

De sport Padel is een rising star evenals onze klant Mark Veldmate. Met zijn padel- en tennisschool wilde hij graag meer zichtbaarheid creëren en meer professionaliteit uitstralen. Voor zijn website en socials maakten we onder andere deze video.

In beweging met video

Wij praten je graag bij over de mogelijkheden die video en animatie kunnen bieden voor jouw specifieke situatie. Kom langs, dan drinken we samen een kop koffie en zorgen ervoor dat je geïnspireerd de deur uitgaat.