(050) 87 954 03 info@problicity.nl

Social Media

Socialmediamarketing is in de laatste decennia niet meer weg te denken uit een volledige marketingstrategie. Hoe kan jij via social media jouw doelgroep beter bereiken? Daar helpen wij je graag mee!

Steeds meer mensen en bedrijven zijn actief op de verschillende socialmediaplatformen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. De kans is dus heel groot dat ook jouw doelgroep zich bevindt op één of meerdere van deze platformen. Daarom is social media tegenwoordig een wezenlijk onderdeel van een goede marketingstrategie. Door gebruik te maken van de verschillende platformen met elk hun eigen kenmerken kunnen we jouw boodschap op verschillende manieren naar jouw doelgroep brengen. Van social branding tot aan het creëren van daadwerkelijke leads, social media marketing kan hierbij helpen. 

Social media leent zich buitengewoon goed om contact te houden met jouw huidige volgers, door middel van het plaatsen van niet betaalde posts die aansluiten bij de informatiebehoefte en interesses van jouw volgers. Hierdoor behoud je verbondenheid met de mensen die jouw bedrijf al kennen, waardoor ze jou niet uit het oog verliezen. 

Daarnaast kan je door social advertising jouw potentiële klanten bereiken. Op social media kunnen wij door middel van het gericht targeten precies die mensen bereiken die jou nu misschien nog niet kennen maar die wel goed passen bij jouw product of dienst. Hierdoor kan je een nieuwe klantenkring opbouwen.

Benieuwd naar wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij denken graag met je mee!

Social media voor jouw organisatie?

Wij praten je graag bij over de mogelijkheden die social media kan bieden voor jouw specifieke situatie. Kom langs, dan drinken we samen een kop koffie en zorgen we ervoor dat je vol inspiratie de deur uitgaat.