(050) 87 954 03 info@problicity.nl

Overig drukwerk

Toe aan een upgrade van je visitekaartje? Een sprankelend reclamebord nodig voor het sponsoren van de lokale sportvereniging? Alle bezoekers aan je kantoor een handige pen, fraaie autosticker of leuke sokken meegeven?

Van notitieblokjes tot spandoeken, voor al het zakelijk drukwerk en offline manieren van adverteren kan je bij ons terecht! Wij denken met je mee van idee tot uitvoering, hebben creatieve ideeën voor een herkenbare huisstijl en verzorgen de eventuele verspreiding van jouw drukwerk. 

Maak van traditionele printmedia een meetbaar communicatiemiddel. Door de inzet van interactieve print krijgt de lezer extra content en relevante informatie via smartphone of tablet. Het grote voordeel hiervan is dat de content online is en daarmee kan je precies meten welke interactie vanuit bijvoorbeeld een brochure tot een online conversie heeft geleid.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Wij praten je graag bij over de mogelijkheden die drukwerk kan bieden voor jouw specifieke situatie. Kom langs, dan drinken we samen een kop koffie en zorgen we ervoor dat je vol inspiratie de deur uitgaat.