(050) 87 954 03 info@problicity.nl

Vacature: Online Marketeer

Problicity is een crossmediaal marketingbureau voor online & offline marketing en bestaat uit een team van ervaren specialisten. We hebben veel kennis in huis, maar door de jaren hebben we tevens een breed netwerk aan solide partners opgebouwd, waardoor we aan vrijwel iedere vraag van onze klanten kunnen voldoen.

Als aanvulling op ons team hebben wij een vacature voor een Online Marketeer die verder wil groeien in zijn of haar vak. Iemand met aantoonbare ervaring in de strategie en uitvoering van online campagnes.

Bij Problicity ben je niet zomaar een schakel in onze machine, maar een volwaardig lid van ons team. Dit houdt in de praktijk in dat je campagnes maakt, beheert, analyseert en optimaliseert. Je bent een sparringpartner voor zowel je collega’s als onze klanten. Analytisch, pro-actief en communicatief sterk zijn eigenschappen die wij graag terugzien in onze nieuwe collega. Voor deze functie is projectmatig kunnen werken een vereiste.

Dit ga je doen bij Problicity:

  • Websitebeheer
  • Opzetten, beheren, optimaliseren en rapporteren van Google Ads en Social Media campagnes
  • Online marketing strategieën uitwerken en bespreken
  • Analyseren van websites voor zoekmachineoptimalisatie m.b.v. GTM en Google Analytics
  • Relatiebeheer en commerciële kansen benutten

 

Dit verwachten wij van je:

  • Kennis van advertentievormen zoals Retargeting Audiences en Lookalike Audiences
  • Ervaring met SEA (Google Ads), SEO en Social Media (Business Manager)
  • Communicatief vaardig, commercieel, analytisch en klantgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
  • Flexibele instelling

Werken bij Problicity betekent een aantrekkelijke baan in een prettige en informele werkomgeving met leuke collega’s. Met alle ruimte om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied. Dit doe je door jouw kennis en ervaring toe te passen in ons dagelijks werk, maar ook door gerichte trainingen en opleidingen te volgen om het beste in jezelf naar boven te halen. Daarnaast zul je van tijd tot tijd uitgedaagd worden om mee te denken met diverse projecten.

 

Wat bieden wij:
Bij Problicity is ook zeker ruimte voor de nodige ontspanning, bijvoorbeeld tijdens onze tafelvoetbalwedstrijdjes, een wedstrijdje darten, vrijdagmiddagborrels en een jaarlijks (zonnig) weekendje ergens in Europa. Kortom: we zijn een ambitieus online bedrijf waar succes, plezier en passie hoog in het vaandel staan. We bieden een passend salaris en voldoende mogelijkheden om jezelf en ons team verder te ontwikkelen.

 

Als jij denkt een goede aanvulling voor ons team te kunnen zijn en met ons mee wilt groeien, dan drinken wij graag een kop koffie met jou om hierover verder te praten. Upload je cv en motivatiebrief via onderstaand formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

 

[[[["field1","contains","@"]],[["show_fields","field19,field20"]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder