(050) 87 954 03 info@problicity.nl

Huis-aan-huisfolders

Vroeger kreeg je wekelijks, netjes gebundeld in plastic, een mooie stapel reclamefolders in de bus. Je kon een halve middag lekker door de folders bladeren op zoek naar interessante aanbiedingen. Folders van winkels die je niet interesseerden gingen ongezien de papierbak in. Het verspreiden van huis-aan-huisfolders is een fysieke en effectieve manier van marketing die nog steeds gebruikt wordt en dat is voor jou een kans!

We zetten de folder niet in als massamedium, maar met een gerichte verspreiding waarmee je specifieke, relevante delen van je doelgroep bereikt. Met een huis-aan-huisfolder kom je letterlijk bij je (potentiële) klanten aan de keukentafel. En wist je dat een fysieke folder nog steeds een lichte voorkeur heeft boven een digitale versie? Een folder wordt bewust en met tijd en aandacht doorgenomen, waardoor de boodschap bewust wordt opgenomen en beter blijft hangen.

Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden voor het inzetten van een huis-aan-huisfolder. We kunnen daarbij alles voor je regelen, van het eerste idee tot het maken van een bestand met ontvangers en het verzorgen van de verzending.

Wel eens aan huis-aan-huisfolders gedacht?

Wij praten je graag bij over de mogelijkheden die huis-aan-huis-folders kunnen bieden voor jouw specifieke situatie. Kom langs, dan drinken we samen een kop koffie en zorgen we ervoor dat je vol inspiratie de deur uitgaat.