(050) 87 954 03 info@problicity.nl

E-mailmarketing

 

E-mailmarketing heeft onnoemelijk veel mogelijkheden en evenzoveel voordelen. Het is een vorm van direct marketing die je op veel manieren in je marketingpakket kan verwerken. Met e-mailmarketing kan je informeren, aftersales bieden, verkopen stimuleren, je kan nieuwsbrieven en uitnodigingen voor evenementen versturen en campagnes inzetten. En wist je dat e-mailmarketing één van de best converterende marketingkanalen is voor webshops? Zonde om daar niet optimaal gebruik van te maken!

 

E-mailmarketing kun je helemaal personaliseren, zowel qua informatie als met beeld.

Belanden je mails vaak in de spam van je klanten. Niet als je perfect kan inspelen op de behoeftes van de klant, waardoor klanten alleen mails krijgen die voor hen relevant zijn. Bovendien kunnen wij e-mailmarketing voor je automatiseren, waardoor een klant de e-mail ontvangt op een tijdstip dat hem uitkomt. Daardoor wordt een bericht niet snel naar de prullenbak verwezen maar daadwerkelijk geopend én gelezen.

Samen met jou kijken we naar de doelen van je bedrijf, het project of de uiting, kijken welke strategie daarbinnen past en welke vorm van e-mailmarketing we daarbij het beste kunnen inzetten.

E-mailmarketing voor jou.

 Wij praten je graag bij over de mogelijkheden die e-mail-marketing kan bieden voor jouw specifieke situatie. Kom langs, dan drinken we samen een kop koffie en zorgen ervoor dat je vol inspiratie de deur uitgaat.