(050) 87 954 03 info@problicity.nl

Display-advertenties

Met display-advertenties bereik je heel gericht jouw doelgroep en vergroot je de online zichtbaarheid van je bedrijf, organisatie of product. Display advertising is perfect om naamsbekendheid te vergroten, maar kan ook goed worden ingezet voor conversieoptimalisatie.

De advertenties worden alleen op die plaatsen getoond waar jouw doelgroep komt, zoals websites of social media. Mensen die actief zoeken op bepaalde woorden passend bij jouw organisatie krijgen de advertentie te zien. Je kan dus heel gericht en effectief adverteren. De advertenties die worden getoond op de websites of social media worden ook wel affiliatiemarketing genoemd.

Advertenties bestaan uit een afbeelding of een video / animatie. Moeilijk kiezen? Wij nemen graag de voordelen en opties van beide vormen met je door.

Heb je een huisstijl? Dan maken we de display-advertentie in die stijl. Heb je nog geen huisstijl en wil je er één? Dan creëren wij een passende, frisse en herkenbare huisstijl voor je!

Display-advertenties voor jou?

 Wij praten je graag bij over de mogelijkheden die display-advertenties kunnen bieden voor jouw specifieke situatie. Kom langs, dan drinken we samen een kop koffie en zorgen we ervoor dat je vol inspiratie de deur uitgaat.